domingo, 22 de mayo de 2011

"Los centros de la Comunidad Valenciana contarán con un coordinador en tecnologías de la información"

Buscant per la xarxa he trobat una notícia interessant que parla d'una innovació que ha dut a terme la Comunitat Valenciana en els seus centres escolars.

La Conselleria d'Educació ha cregut convenient crear un coordinador en tecnologies de la informació perquè sigui el responsable de formar al professorat en la introducció i utilització de les TIC mostrant-los totes les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies tant dins com fora dels centres escolars.

Personalment, considero que aquesta creació està molt bé perquè sempre va bé que hi hagi un/a responsable que vigili que tot funciona adequadament i que sigui capaç d'ensenyar a tota la comunitat educativa tot el ventall de possibilitats que ofereixen les TIC (recursos, programes multimèdia, noves interfícies, etc). Tot i això, pot aparèixer un inconvenient: els recursos econòmics dels quals disposi cada centre per tal de facilitar al coordinador que pugui treballar amb tota la maquinària necessària per poder formar tant al professorat com a l'alumnat.

Què en penseu vosaltres? Creieu que és una mesura factible o no?

No hay comentarios:

Publicar un comentario